Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea máris új csatárt keres – sajtóhír

Felröppent egy hír, miszerint a Premier League-ben szereplő Chelsea együttese nyári és téli csatárigazolásuk után új támadót keres, a kiszemelt pedig nem más, mint az Inter gólvágója, Mauro Icardi. 

1521647436_468984_1521647625_noticia_normal

Forrás: AS

A Chelsea nyáron vette meg Alvaro Moratát a Real Madridról 66 millió euróért. A spanyol csatárnak nagyon jól ment az elején, mostanában viszont egyáltalán nincs formában, még a válogatottba sem hívták be. A londoni kékek a télen leigazolták mellé még Olivier Giroud-t is a városi rivális Arsenaltól, Batshuayit pedig elküldték kölcsönbe a Dortmundhoz.

Fernando Czyz olasz újságíró és műsorvezető hozta le a hírt, miszerint Icardi felesége és egyben ügynöke, Wanda Nara ajánlatot kapott a Chelsea-től az argentin csatárért. A londoniak állítólag egy 63 millió eurós összeggel nyitottak, viszont az szinte biztos, hogy az Inter ennyiért nem fogja elengedni a támadót, és inkább 100 millió euró körüli összeget várnak érte.

Icardit már több európai top klubbal is hírbe hozták, legtöbbször a Real Madriddal, de egy legutóbbi interjújában azt nyilatkozta, hogy 30 éves koráig még a Serie A-ban szeretne futballozni.