Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real védelmének oszlopára pályázik a United

A Daily Mirror értesülései szerint a Manchester United a nyáron kész 40 millió fontos ajánlatot tenni a Real Madrid francia klasszisáért, Raphael Varane-ért.

varane

(Fotó: BBC Sport / Twitter)

A szigetországi lap szerint a francia bekk Jose Mourinho számos nyári célpontjának egyike lesz a barcelonai Samuel Umtiti vagy éppen a Tottenhamet erősítő Toby Alderweireld mellett. (A védelemből Luke Shaw, Victor Lindelof, Chris Smalling és Phil Jones jövője bizonytalan az Old Traffordon.)

A Real Madrid ugyanakkor megkéri a 24 éves játékos árát: a hírek szerint 50 millió fontért hajlandók csak megválni védelmük oszlopos tagjától, ettől egyelőre még messze van az MU ajánlata.

Nem először próbálja egyébként a United leigazolni a gallt: 2011-ben Sir Alex Ferguson is kiszemelte a hátvédet, aki végül a Realt választotta, Sir Alex pedig Phil Jones-szal “vigasztalódott”. Jose Mourinho is igyekezett második londoni regnálása alkalmával a Chelsea-hez csábítani Varane-t -akinek ugyebár Madridban korábban edzője volt-, ám az a kísérlet is kútba esett.

A francia válogatott játékos 2011-ben került a Lens-tól a spanyol fővárosba, tavaly nyáron pedig 2022-ig hosszabbított a Blancókkal.