Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét komoly ellenfelet kap az MLS All-Star csapata

A mai napon mindkét fél megerősítette, a tengerentúli labdarúgó-liga (MLS) augusztus elsején esedékes, atlantai All-Star gálamérkőzésén az amerikai pontvadászat legjobbjai a Juventus együttesével csapnak majd össze.

juvemls

(Fotó: mlssoccer.com)

“Örömmel képviseljük az európai futballt az idei MLS All-Star gálán!” mondta Andrea Agnelli, a Juventus elnöke. “Ez egy jó lehetőség, hogy közelebb hozzuk magunkat a tengerentúli futballrajongókhoz. A Juventus hosszú évek óta növekedése kulcsfontosságú piacának tekinti az Egyesült Államokat és Kanadát, amit tengerentúli akadémiáink megnyitása is jelez, nem beszélve digitális stratégiánkról, mely nagyban megkönnyíti a kapcsolatépítést a tengerentúli szurkolókkal” – tette hozzá a brand építésére kínosan ügyelő Agnelli.

A tavalyi All-Star mérkőzésen egyébként az MLS-t olyan sztárok képviselték, mint David Villa, Kaká vagy éppen Bastian Schweinsteiger, és persze a Chicago Fire-ben gólkirályi címet szerző Nikolics Nemanja is csapattag volt. Külön érdekes lesz idén Sebastian Giovinco személye, a Toronto FC sztárja ugyebár Juventus-nevelés.

A Zebrák előtt olyan sztárcsapatok mérkőztek meg az MLS legjobbjaival, mint a Bayern München, a Real Madrid, a Manchester United, a Chelsea vagy éppen az Arsenal.

Végezetül az MLS kedvcsinálója: