Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: madridi sztárkapus érkezhet

Pepe Reinat leszámítva nem túl sok stabil teljesítményű kapus fordult meg a Liverpool együttesében az elmúlt évtizedekben. Mostanság a legtöbb hír Simon Mignolet felsüléséről szól, pedig a belga portás nagyon ígéretesen kezdete karrierjét az Anfield Roadon.

Leicester City vs Atletico Madrid

Mostanság már nem Mignolet az első számú megoldás a Liverpool kapujában, hanem Loris Karius. Jürgen Klopp menedzser jelenleg a honfitársát favorizálja, de állítólag ő maga sem teljesen elégedett vele. A hírek szerint a legfontosabb nyári célkitűzésként határozták meg a „Vörösök” vezetői, hogy egy igazi klasszis kapust kell szerződtetniük.

A már emlegetett Mignolet távozása szinte biztosra vehető, és nagyon elképzelhető a tartalék Bogdán Ádám elbúcsúztatása is. A takarítás után pedig érkezhet az Atlético Madrid sztárkapusa, Jan Oblak.

A pletyka szerint a Liverpool 50 millió eurót sem sajnálna a „Matracosok” kapusára, akinek még egészen sokáig, 2021-ig érvényes a szerződése a spanyol fővárosban. Oblak 2014 óta erősíti az Atléticot, és az elmúlt években nem csak a szlovén válogatott, hanem a világ egyik legjobbjává nőtte ki magát a posztján.

Balogh József