Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Icardi felesége miatt nem akarják leigazolni a csatárt – sajtóhír

Különös hír röppent fel Olaszországban, miszerint az ok, amiért állnak a tárgyalások a Real Madrid és Mauro Icardi között, az a játékos ügynöke és egyben felesége, Wanda Nara. 

55b36ef9b72cbc30fc826c3bddcf064e.jpg--

Forrás: gazzettadiparma.it

Az olasz Diario Madridista szerint elég valószínű, hogy Mauro Icardi mégsem a Real Madridban fogja folytatni a karrierjét. Ennek az az oka, hogy a madridi klub egyszerűen nem hajlandó a játékos ügynökével, azaz a feleségével, Wanda Narával tárgyalni, pedig ki is fizették volna érte a 120 millió eurós kivásárlási árat. Nara állítólag feketelistán van a Real Madridnál, amelyen azok az ügynökök szerepelnek, akikkel nem szeretnének üzletelni. Érdekességképp Mino Raiola is megtalálható ezen a listán, az ő ügyfeleiről sem hajlandó tárgyalni a királyi gárda.

Icardi egyébként remek formában futballozik, a bajnokságban 22 góllal második helyen áll az olasz góllövőlistán. A Real Madrid állítólag mindenképpen megszerette volna szerezni Karim Benzema helyére a csatárt, ám a Diario Madridista szerint a Manchester United lehet így a befutó érte.