Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: De Gea és Courtois mellőzve, itt az új kiszemelt?

David De Gea és Thibaut Courtois mellett/helyett új kapus-kiszemeltje akadt a Real Madridnak a nyári átigazolási időszakban.

(Kép: marca.com)

A Real-ügyekben jártas Marca című sportnapilap állítja, hogy a blancók letettek David De Geáról, és a napokban a Chelsea-hez magát elkötelező Thibaut Courtois-ról is. A “királyi gárda” figyelme az olasz főváros felé irányult, nevezetesen Allison Becker, az AS Roma első számú kapuvédője felé.

A brazil válogatott első számú hálóőréről úgy tartják hazájában, hogy a világ legjobbja lehet a posztján, nem is beszélve arról, hogy mind az átigazolási díjat, mind pedig a fizetést tekintve “olcsóbb” megoldás De Geáéknál. A Marca azért így is 50-60 millió eurót rebesget, ami azt jelentené, hogy a honfitárs Edersonért a Man. City által a Benficának kifizetett 51 millió eurós kapuscsúcs így is megdől(het)ne.

Allison egyébként a brazil Globoesporte megkeresésére annyit mondott szűkszavúan a Real Madridról, hogy nagyon örül annak, hogy jó teljesítményével egy ilyen nagy klub figyelmét is fel tudta kelteni, és ez bizony jó visszajelzése annak, hogy jó úton jár… Ahogy a Marca is írja, az út következő állomása a Santiago Bernabéu lehet.