Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Diego Costa egy szörnyeteg!”

Miután az Atlético Madrid Diego Costa hathatós közreműködésével legyőzte a Sporting Lisszabon együttesét az Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán, a “matracosok” trénere, Diego Simeone nem győzte méltatni spanyol válogatott támadóját.

(Kép: goal.com)

“Amióta játszhat, ez volt a legjobb mérkőzése nálunk. Ő egy igazi szörnyeteg, megállás nélkül dolgozik, fáradhatatlanul nyomást gyakorol az ellenfélre, és bármikor képes feltörni a védelmet. Mindkét gólunkban szerepet vállalt, nagyon jól kiveszi a részét a csapatmunkából. Kétségkívül most futballozott a legjobban!” – Méltatta csatárát Simeone, aki a találkozót a következőképpen értékelte.

“Az, hogy már az első percben gólt szereztünk, annak a jele, hogy a legelejétől a győzelemre játszottunk! Felkészültünk arra, hogy nyomást gyakoroljunk rájuk, már a saját térfelükön letámadjuk őket. Nagyon komplett meccset játszottunk csapatként, hiszen nem igazán hagytuk kibontakozni ellenfelünket. Szerintem az egyik legjobb játékunkat nyújtottuk a szezonban!”

“A nemzetközi porondon semmit nem vehetsz biztosra, így azt sem, hogy már továbbjutottunk volna. A 2:0 kedvező eredmény a számunkra, ugyanakkor láttuk már, hogy a futballban bármi megtörténhet. A visszavágón hasonló mentalitással és hozzáállással kell futballoznunk, mint azt most is tettük!” – Jelölte ki az Atlético számára járható utat Simeone mester.