Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balotelli visszatérhet a Serie A-ba

A hírek szerint ugyan egy másik játékos miatt érkezett Olaszországba, könnyen lehet, hogy végül Mario Balotelli is szóba került Mino Raiola és az egyik fővárosi klub illetékesei között egy tegnapi tárgyaláson.

balotelli

Nagy reményekkel telített játékosnak számít Luca Pellegrini. A Roma Primavera cspatának tagja mindössze 19 éves, de már most a világ egyik legdörzsöltebb játékosügynöke, Mino Raiola intézi az ügyeit. Állítólag utóbbi az ő kedvező szerződéshosszabbítása miatt utazott Rómába a minap, lévén a fiatal bekk mostani megállapodása a szezon végeztével lejár.

Azonban az Il Tempo szerint végül nem csak a fő napirendi pontot beszélték meg a felek, hanem Raiola felhozta egyik kedvenc pártfogoltja nevét is. Ő pedig nem más, mint Mario Balotelli. A jelenlegi a francia Nice-ben játszó támadó már többször is lenyilatkozta, hogy bár jól érzi magát a piros-feketéknél, azért a közeljövőben szeretne visszatérni a Serie A-ba.

Bár meglepődnénk, ha a Roma akár már idén nyáron kapkodna a válogatottból kikopó Balotelliért, de Raiola könnyen lehet, hogy addig fog ügyeskedni, amíg el nem éri a kitűzött célját.

Balogh József