Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League klubok vinnék a Dortmund középpályását – Sajtóhír

Bár még egy kicsit odébb van a nyári átigazolási szezon, de ez nem akadályozza meg a pletykák születését. A legújabb németországi értesülések szerint az angol élvonalból a West Ham United és az Everton is érdeklődik a Borussia Dortmund játékosa iránt.

shinji-kagawa-borussia-dortmund_1oy7vwmor0rt81ddnlkp95jfqw

Újra a PL-ben Kagawa? (kép: goal.com)

A két angol együttes nevezetesen Shinji Kagawa iránt érdeklődik, kinek a számára egyáltalán nem lenne ismeretlen vidék a szigetország. A 29 esztendős középpályás ugyanis korábban két szezont (12/13, 13/14) is lehúzott a Manchester United-nél, majd 2014-ben visszaigazolt Dortmundba.

A Ruhr-vidéken azóta hellyel-közzel alapembernek mondhatja magát a japán középpályás. Peter Stöger irányítása alatt pedig egészen jól is játszott ebben a szezonban, de bokasérülése miatt jó néhány meccset ki kellett hagynia. A hétvégén viszont visszatérhet a csapatba.

A hírek szerint az esetleges átigazolás kapcsán a „Kalapácsosok” valamivel esélyesebbnek tekinthetőek az Everton-nál, hiszen a csapatot az a David Moyes vezeti, akinek a regnálása alatt Manchesterben, már dolgoztak együtt a felek.

A 89-szeres japán válogatottat egyébiránt 2020. júniusáig köti kontraktusa a Dortmund-hoz, kivásárlási árát körülbelül 13 millió euróra teszik.