Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fernando Torres döntött a jövőjéről – HIVATALOS

Az Atletico Madrid ma délután tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján Fernando Torres bejelentette, hogy hogyan folytatódik a karrierje.

fernando-torres-atletico-madrid_9vsokxkobn4f1sr4typbyvfip

Forrás: goal.com

A 34 éves spanyol támadó úgy döntött, hogy elhagyja az Atletico Madridot. Torres 1995-ben csatlakozott a fővárosi klub akadémiájához, majd 2001-ben debütált a felnőtt csapatban. 2007-ig kiválóan játszott, amikor elhagyta nevelőegyesületét a Liverpool miatt. A játékos elmondta, hogy úgy érzi, még jó formában van, így a profi futballal nem hagy fel, de egy másik csapatban folytatja pályafutását.

“Amikor csatlakoztam az Atleticóhoz, még csak 10 éves voltam, és úgy éreztem, hogy ez az én otthonom. Mindig is öröm volt ebben a klubban futballozni és gólokat szerezni, ezért az Atleti mindig is az otthonom marad. Nem volt egyszerű a döntés, de ez lesz az utolsó szezonom az Atletico Madridnál”

Torres 2015-ben tért vissza nevelőegyesületéhez kölcsönben az AC Milantól, majd a szezon végén végleg leigazolták a spanyolok. A mostani szezonban azonban már nem sok lehetőség jutott neki: 20 bajnoki mérkőzésen csupán 501 percet játszott, és ez idő alatt mindössze 2 gólt szerzett.