Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chiellini: “Rablás! A Real Madridnak mindig előnye van a Bajnokok Ligájában!”

Az AS Roma után, a Juventus is kis híján csodát tett a Bajnokok Ligájában. A torinóiak végzete azonban az utolsó percben egy befújt – azóta is vitatott – büntető, és természetesen az ítéletet végrehajtó, Cristiano Ronaldo lett.

(Kép: marca.com)

A Real Madrid Juventus elleni 3:1-es hazai veresége ellenére továbbjutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Míg egyik oldalon öröm, addig a másik oldalon bánat és hatalmas csalódás érzékelhető. Elég cssak Girorgio Chiellini meccs utáni szavait felidézni.

Szerinted büntetőt ért a megmozdulás vagy nem?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

“Ez a legnagyobb rablás, ami a karrieremben ért! A Real Madrid mindig élvez némi előnyt a Bajnokok Ligájában, és úgy látszik, ez nem is változik! A Bayern Münchennél is pontosan emlékezhetnek, hogy mi történt velük tavaly a sorozatban! De mit tehetünk? El kell fogadnunk a döntéseket, és büszkének lenni arra, amit kis híján végigvittünk!” – Így a Juve középhátvédje, aki azért Michael Oliver játékvezető teljesítménye mellett sem tudott elmenni szó nélkül.

“A játékvezetőnek egy ilyen meccsen észrevétlennek kellene lennie! Nem mi vagyunk az elsők, és nyilván nem is az utolsók akikkel szemben igazságtalan ítélet születik.” – Tette még hozzá Chiellini, aki számos sajtóorgánum szerint a madridi játékosok felé azt kiabálta, hogy “Mennyit fizettetek ezért?”. A spanyol Marca szerint például ez bizonyítja a következő felvétel: