Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier Leauge: tíz perc alatt intézték el a Leicestert

Hajrájába fordult az angol bajnokság. A 34. forduló kis híján bravúrral kezdődött, ám a délutáni folytatásban már kevésbé kellett tartanunk meglepetéstől. Igaz, nem is volt pályán igazi sztárcsapat.

burnleyVSleicester001

Ahogy a címben is megfogalmaztuk, tulajdonképpen tíz, de inkább kilenc perc alatt eldőlt a három pont sorsa a Burnley – Leicester derbin. A hazaiaknak ugyanis ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy biztosítsák a három pont megszerzését a 2016-os bajnok ellen, így szinte biztossá téve a hetedik hely megszerzését, amely Európa-liga indulást fog érni számukra. A hajrá felé közeledve már csak a szépítésre futotta a görcsösen támadó „Rókáktól”, Jamie Vardy révén.

Burnley – Leicester City 2-1 (2-0)

Összefoglaló:
https://www.youtube.com/watch?v=4B4PDU2az0k

Fontos pontot szerzett a kiesés elleni harcban a Swansea. A „Hattyúk” Everton elleni pontszerzése akár bravúrnak is lenne tekinthető, ha nem ismernénk a statisztikát. A hazaiak rengeteget támadtak, ellenben a vendégek nem igazán akarták ma megváltani a világot Rooney és Walcott vezérletével.

Swansea – Everton 1-1 (0-1)

Összefoglaló:

https://www.youtube.com/watch?v=9SMtFOmIjNI

A Huddersfield elképesztő jelentőségű győzelmet gyűjtöttek be a Watford ellen. Az újonc együttes Tom Ince ráadásban szerzett góljával lehet, hogy nem csak a győzelmet, de az áhított bennmaradást is végrehajtották. Bár a 35 megszerzett pont idén sem tűnik életbiztosításnak.

Huddersfield – Watford 1-0 (0-0)

Összefoglaló:

Már az első félidőben kialakult a végeredmény Londonban. A kiesőjelölt Palace a pocsék formában lévő Brightont verte meg. Király Gábor és Torghelle Sándor egykori csapata ezzel a győzelemmel jócskán leszakította magáról a Soton, Stoke, WBa hármast, akik egyre nagyobb eséllyel búcsúzhatnak az élvonaltól.

Crystal Palace – Brighton 3-2 (3-2)

Összefoglaló:

Balogh József