Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: a sérült Batshuayi twitteren üzent

Fantasztikus tavaszt produkált, a nyári labdarúgó-világbajnokság pedig karrierje egyik nagy lehetősége lehet/lehetett volna. Sérülés miatt azonban mindez veszélybe került Michy Batshuayi számára, aki a Schalke 04 elleni bajnokin szenvedett komoly sérülést.

skysports-michy-batshuayi_4284017

A 24 esztendős belga válogatott labdarúgó minden bizonnyal a nyári oroszországi világbajnokságon is főszereplő lehet/lehetett volna (!?), vasárnap azonban komoly sérülést szenvedett. Már csak a ráadás volt vissza, amikor a hazaiak védője a francia Stambouli szabálytalankodott, Batshuayi lába pedig a teste alá ragadt. Tegnap este még a legrosszabb forgatókönyvről lehetett hallani, törött boka, vagy szárkapocscsont. Szerencsére erről szó sincsen, de a támadó szezonja véget ért.

“Nem jó hír, de úgy tűnik, a szezonom véget ért, és a továbbiakban nem tudom meghálálni a bizalmat, amit itt kaptam. A csapattársaimnak a legjobbakat kívánom a hajrához” – írta Michy Batshuayi hivatalos twitter oldalán.

Batshuayi a Chelsea kölcsönjátékosaként került Dortmundba a tavaszi szezonra, a szurkolók pedig nagyon hamar megszerették. A sárga-feketék szerelésében 14 meccsen 9 gól lőtt és 1 gólpasszt jegyzett, ám nagy kérdőjel, hogy ezek után láthatjuk-e őt még valaha BVB mezben. Lesz-e esélye a Dortmundnak a megszerzésére. Ennél azonban most az is fontosabb, hogy mi lesz a vb-vel, felépül-e és a belgák számíthatnak-e rá!?

A szezon egészét tekintve Batshuayi 40 mérkőzésen 21 gólt és 3 gólpasszt számlál, ez a szám a 2017/18-as idényben már nem fog változni.