Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb Ancelotti hazatérése!

A Corriere dello Sport értesülései szerint egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Bayern Münchentől idény közben menesztett, azóta pedig számos klubbal hírbe hozott Carlo Ancelotti lesz az olasz válogatott következő szövetségi kapitánya.

ancheltti

(Fotó: FourFourTweet / Twitter)

A Corriere arról számolt be, hogy az olasz szövetséget vezető Roberto Fabbricini, illetve helyettese kilencven percen keresztül tárgyalt Ancelottival egy hotelben.

A lap szerint Ancelotti kész igent mondani a szövetség ajánlatára, ám ehhez az kell, hogy a korábbi állomáshelyeinél tapasztaltabbnál szerényebb fizetéssel is beérje. A hírek szerint a két éves szerződés, mellyel megkínálták, ötmillió eurót garantálna számára, ennél Münchenben jóval többet keresett.

Az olasz szövetség viszont szabad kezet adna Ancelottinak stábja kialakításában, így arra számítanak, hogy fiát, Davidot is magával hozhatja, valamint korábbi játékosait, Andrea Pirlót és/vagy Massimiliano Ambrosinit.

A svédektől való vb-pótselejtezős kudarc óta keresik a szövetség előljárói az új kapitányt, jelenleg ideiglenesen Gigi Di Biagio látja el a kapitányi feladatokat.