Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: a korábbi Újpest-játékos ebben a mutatóban még Messit is megelőzi – VIDEÓ

A spanyol bajnokság 34. fordulójának zárómérkőzésén a Levante az Athletic Bilbao otthonába látogatott, ahol a korábbi Újpest-játékos, Enis Badhi szabadrúgásból duplázott, és nagyon úgy tűnik, hogy ezzel elkerülte csapata a kiesést az első osztályból. 

w_900x700_23220733_ech1335

Forrás: laliga.es

Enis Bardhi lett a szezon egyik legjobb szabadrúgás lövője a La Ligában. A macedón középpályás 2017 nyarán igazolt az Újpesttől az éppen feljutó Levante csapatához 1,5 millió euróért. A szezonban azóta 22 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ebből 13 alkalommal kezdőként.

Hétfő este az Athletic Bilbao ellen az ő két fantasztikus szabadrúgás góljával fordított a Levante, miután Raul Garcia szintén csodálatos találatával a baszkok a mérkőzés elején megszerezték a vezetést.

Bardhi ezekkel együtt már 4 szabadrúgás gólt szerzett 14 alkalomból, tehát a kísérletei 27 százalékban betalál a kapuba. A gólra váltott próbálkozások átlagában így még Lionel Messit is megelőzi, hiszen az argentinnak 46 kísérletből sikerült 6 találatot szereznie eddig az idényben, amely 13 százalékos sikerességet jelent.

Az Opta szedte össze a 2017/18-as La Liga szezon szabadrúgás góljainak számát:

 Bardhi két gólja és Raul Garcia bombája a videón megtekinthető: