Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ha a Juventus nem nyer Milánóban, a Napoli áll az élre – előzetes

A Serie A idei kiírása is a végéhez közelít. Már csak négy forduló van hátra, azonban még mindig kérdéses a bajnoki cím sorsa. Ha a Juventus nem nyer Milánóban, a Napoli kerül az élre.

seriea3wallpaper (1)

Április 28., szombat

18:00 AS Roma – Chievo (Digi Sport 1)
20:45 Inter – Juventus (Digi Sport 2)

Továbbra is nagy a verseny a harmadik helyért folytatott küzdelemben. Jelenleg a Roma áll a legjobban, azonban a Lazio és az Inter is a nyomukban van. A hétvégén a Chievót fogadják, akiknek muszáj győzniük ha bent akarnak maradni. A forduló legjobban várt összecsapása egyértelműen az Inter – Juventus. A fekete-kékek remek formában vannak, így az előző körben vereséget szenvedő zebráknak nehéz dolguk lesz. A címvédők már csak egyetlen ponttal vezetik a tabellát, miután hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedtek a Napolitól. Ha most sem tudnak nyerni, akár el is veszíthetik vezető pozíciójukat.

Április 29., vasárnap

12:30 Crotone – Sassuolo (Digi Sport 2)
15:00 Bologna – AC Milan (Digi Sport 1)
15:00 Atalanta – Genoa (Digi Sport 2)
15:00 Sampdoria – Cagliari
15:00 Hellas Verona – SPAL
15:00 Benevento – Udinese
18:00 Fiorentina – Napoli (Digi Sport 1)
20:45 Torino – Lazio (Digi Sport 1)

Nagy Ádám csapata ezúttal az AC Milant fogadja. Bár a legutóbbi két összecsapásán mindössze egy pontot tudott gyűjteni a Bologna, a Milan sem áll fényesen. Hat mérkőzés óta nyeretlenek, amire már régóta nem volt példa. Az Atalanta már csak távolról figyeli az élen állókat. Tizenegy pontos lemaradásukat az Inter ellen aligha hozzák be, még akkor is ha a hétvégén Genovába mennek. A 35. kör másik nagy ütközete a Fiorentina – Napoli. A violák elég rosszul teljesítenek az utóbbi időben. Két vereség után nehéz lesz javítaniuk a Napoli ellen. Az előző fordulóban nagy meglepetésre győzedelmeskedni tudott Maurizio Sarri együttese a Juventus otthonában. Ezzel továbbra is nyílt a bajnoki cím sorsa, ilyen közel a végéhez. Továbbra sem tett le arról a Lazio, hogy a harmadik helyen végezzen. Erre minden esélyük megvan, hiszen csak az utolsó fordulóban lesz komoly riválisuk, az Inter személyében. Ezúttal viszont Torinóba látogatnak, ahol van mit törleszteniük, ugyanis decemberben hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedtek tőlük. Vajon sikerül visszavágniuk?

Mihók Richárd