Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már nem Montella a Sevilla trénere! – hivatalos

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy a mérkőzéseken át tartó nyeretlenségi széria miatt menesztve lett vezetőedzői pozíciójából a szezon közben kinevezett olasz szakember, Vincenzo Montella…

14789732057394

Kilenc tétmérkőzés óta nem nyert a Sevilla, ennek köszönhetően a vezetőség menesztett pozíciójából Vincenzo Montellát. Az olasz tréner munkáját tehát az aktuális idényen belül kétszer is megköszönték, hiszen az andalúziai klub mellett az AC Milan is a 2017/2018-as kiírás során küldte el Montellát. 

Vincenzo Montellával biztatóan kezdett a Sevilla, hiszen a klub továbbjutott a Bajnokok Ligájában a Manchester Uniteddal szemben, míg a Spanyol Kupában a döntőig menetelt a csapat, ráadásul a bajnokságban sem teljesített rosszul az andalúziai gárda jó néhány meccsig. Az elmúlt hetekben azonban valami megtört a Sevillában, az együttes búcsúzott a BL-ből, a Barca pedig megsemmisítő vereséget mért rájuk a Spanyol Kupa fináléjában.

Montella helyét Joaquín Caparrós veszi át a szezon végéig. A tapasztalt menedzser ismerős lehet a sevillai drukkerek számára, hiszen 2000-2005-ig már irányíthatta az andalúziai gárdát. A Sevilla mellett pedig dolgozhatott még a Deportivo, az Athletic Bilbao és a Levante élén is többek között. 

Németh Boldizsár