Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James: “Ne Ulreich legyen a hibás!”

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája búcsút követően, a Beranbéuban volt csapata ellen betaláló James Rodriguez szerint nem lenne fair, ha Sven Ulraich kapus nyakába varrná mindenki a kiesést.

(Kép: as.com)

Bár a német lapok már megtalálták Sven Ulreich kapust gyermeteg hibájáért, a csapattárs Jame Rodriguez szerint nem a 29 esztendős hálóőrnek kellene a hibásnak lennie azért, hogy a Bayern számára véget ért a Bajnokok Ligája.

“Ne hibáztassák Ulreich-ez! Sokat védett nekünk. Az első meccsen is elkövettünk olyan hibákat, amelyek sokba kerültek, és ez sajnos ugyan így volt a visszavágón is.” – Idézi James meccs utáni szavait az AS című sportnapilap.

“Úgy gondolom, hogy jól játszottunk, de ez most nem volt elég. A Real Madrid azért jutott tovább, mert ők is csináltak jó dolgokat a pályán. Nyugodtnak kell maradnunk, és a német kupa döntőjére koncentrálnunk.” – Tette hozzá James, akivel egyébként úgy tűnt, Thomas Müller is egyet értett a lefújás után.

“Őrült meccs volt. Jobban játszottunk, mint Münchenben, de megint ajándékba adtunk egy gólt nekik. Mindent bele adtunk, de a végén balszerencsések voltunk. A szerencsét és a balszerencsét olykor nagyon kis dolgok választják el egymástól. A kapusuk nagyszerűen védett. Megvolt a lehetőségünk, hogy továbbjussunk, de ezt ezúttal is elszalasztottuk. Mindőséget képviselünk, azt azonban mégis meg kell vizsgálnunk, miért nem tudunk a Bajnokok Ligája elődöntőjéből továbbjutni, miért is követünk el ilyen hibákat.” – Így Müller a lefújást követően a Die Weltnek.