Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atalanta tehetségére pályázik a Juventus – sajtóhír

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese egy fiatal, csiszolatlan gyémántot szerezhet a nyári átigazolási időszakban, méghozzá az Atalanta együttesétől.

barrow

Olaszországból származó sajtóértesülések szerint az itáliai rekordbajnok Juventus, az Atalanta gambiai játékosával, Musa Barrow-al erősítene. A 19 esztendős csatár az idei szezonban mutatkozott be a Serie A-ban, ahol eddig 10 meccsen 3 gólt szerzett. Az élvonal mellett a Primavera csapatban is gyakran kap szerepet Barrow, aki a 18 fellépésén szerzett 23 találatával igencsak kimagaslik a mezőnyből.

Nem is csoda, hogy a torinói gigász mellett más európai él klubok figyelmét is felhívta magára a csatár. A Juve mellett ugyanis a Roma, a Chelsea, az Inter és a Dortmund érdeklődéséről is lehetett már hallani vagy éppenséggel olvasni a sajtóban. A pletykák szerint viszont a Juventus-nak van a legnagyobb esélye megszerezni a fiatal támadót, mivel a klub kiváló kapcsolatot ápol az Atalanta elnökével, Antonio Percassi-val.

A jól informáltak azt is tudni vélik, hogy Barrow-ért legalább 30 millió eurót elkérne majd a bergamoi klub. Valamint az is napvilágot látott, hogy az üzlet meglehetősen hasonlítana a Caldara transzferre, azaz szerződtetnék a játékost, majd egyből vissza is adnák kölcsönbe az Atalanta-nak a további fejlődés reményében.