Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Napoli sztárját vinné az Arsenal – sajtóhír

Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a nyáron, több poszton is erősíteni kíván majd. A klubhoz, szigetországi sajtóhírek szerint a Serie A egyik legjobb védője érkezhet.

Koulibaly

Igencsak mozgalmas nyár előtt állnak a londoni Ágyúsok. Arsene Wenger távozása után a vezetőségnek gyorsan meg kell találni a francia tréner utódját, majd a keretet is frissíteni kell, hiszen az idei 6. hely a bajnokságban nem túl előkelő.

A csapat a 2017/18-as Premier League kiírásban 51 gólt kapott, amire az 1983/84-es szezon óta nem volt példa a klub háza táján. Ráadásul Mertesacker visszavonult, míg Koscielny fél évre kidőlt a védelemből. Ezen okok tudatában egyértelmű, hogy a hátsó alakzat megerősítése egy kimondottan fontos feladat lesz a nyáron az együttes számára.

Az Express szerint az Arsenalnál az egyik fő célpont a Serie A, azaz az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság egyik legjobb védője, Kalidou Koulibaly lesz. A 26 esztendős szenegáli válogatott bekk a Napoli egyik legnagyobb értéke, akit biztosan nem fognak olcsón megkaparintani.

A játékos árát ugyanis 50 millió euróra becsli a transfermarkt.de, viszont a Világbajnokságon, ahová Koulibaly is utazik a szenegáli nemzeti együttessel, ez jócskán feljebb kúszhat. A védelem közepén bevethető játékosnak egyébiránt 2021. júniusáig van szerződése olasz klubjával.