Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal tehetséget veszített el a Tottenham – hivatalos

Tovább folytatódik az a tendencia az átigazolási piacon, amely azt mutatja, hogy egyre több fiatal angol tehetség választja a német Bundesligat. Ezúttal a Tottenham egyik ígéretes ifjonca döntött a német bajnokság mellett.

bennetts

Vajon beválik neki a Bundesliga? (kép: borussia.de)

Jadon Sancho, Ademola Lookman és Reece Oxford. A három felsorolt labdarúgóban olyan közös tulajdonságokat fedezhetünk fel hogy fiatalok, angolok, borzasztóan tehetségesek és mindannyian egy Premier League klubot hagytak el azért, hogy a német élvonalban fejlődhessenek tovább. Hozzájuk csatlakozik most az a Keanan Bennetts, aki a Tottenhamot cserélte le a Borussia Mönchengladbachra.

A 19 esztendős baloldali középpályás a Spurs U23-as csapatában pallérozódott, ezidáig. Július 1-től viszont már a Mönchengladbachnál gyarapíthatja tapasztalatait a fiatal játékos, mivel a Tottenham vezetősége potom 2,25 millió euróért hagyta továbbállni. Mondanunk sem kell, hogy a szurkolókat igencsak felháborította a transzfer, hiszen Bennettsnek nagyon szép jövőt jósolnak a szakértők.

Az ifjú labdarúgó egyébiránt 2022. júniusáig szóló szerződést kötött a Gladbach együttesével, ahol természetesen most nagyon nagy az öröm, mind a vezetőség, mind pedig a szurkolók részéről.