Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho: “El tudom képzelni, mit mondanának, ha úgy játszottunk volna, mint a Chelsea!”

José Mourinho érthetően frusztráltan nyilatkozott csapata elveszített FA-kupa döntője után. A portugál tréner szerint nem biztos, hogy a jobbik csapat nyert, és nem is feltétlenül megérdemelten.

(Kép: as.com)

Mint ismert, Eden Hazard korai büntetőjére az MU-nak nem volt válasza a Wembley-ben, így a Chelsea nyerte az angol FA-kupát. A manchesteriek menedzsere, José Mourinho a következőképpen élte meg a döntőt: “Először is gratulálni szeretnék a Chelsea győzelméhez. Azonban úgy gondolom, nem érdemelték meg a győzelmet!” – Kezdte Mourinho a találkozót követő nyilatkozatában.

“Sportember vagyok, így gratulálok nekik. Egyel több gólt lőttek, mint mi, és ez önmagában már elég egy kupagyőzelemhez. Azt kell tennem amit a munkám megkövetel, ezért a Manchester United menedzsereként tiszteletet kell mutatnom a győzelmük felé. Sajnos a futball már csak ilyen, mi voltunk a jobb csapat, nyernünk kellett volna, de mégsem így történt!” – Folytatta Mourinho, majd egy igen érdekes gondolatmenetbe kezdett a döntő kapcsán, odabökve ezzel egyet azért a Chelsea-nek.

“El tudom képzelni, hogy sokan mit mondanának a csapatomról, ha úgy futballoztunk volna, mint a Chelsea! A játékosaimmal együtt mindent megpróbáltunk. Nagyon nehéz egy olyan csapat ellen játszani, amely 9 emberrel védekezik, ráadásul Lukaku nélkül tettük mindezt. Természetesen ők sem voltak ostobák, pontosan tudták, hogy Lukaku vagy Fellaini hiányában előnyben lesznek a saját tizenhatosuk előterében, ráadásul korán vezetést szereztek, és ezt meg akarták őrizni. Volt jó néhány lehetőségünk, például ott van Pogba fejese. Minden vereség fájó, de úgy fogok hazamenni, hogy azt mondom magamnak, mi mindent megtettünk. Még egyszer: Gratulálok a Chelsea-nek, hiszen egy góllal többet lőttek mint mi, és ezzel nyertek!” – Zárta értékelését az MU-menedzsere.