Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-döntő: Keylor Navas figyelmeztette a Liverpoolt!

Keylor Navas nem egy izgulós típus. A Real Madrid kapusa magabiztosan nyilatkozott arról, hogy szerinte csapatának nem jelenthet gondot a május 26-ai BL-döntőben a Mohamed Salah fémjelezte liverpooli támadósor. Navas persze elmondta azt is, hogy miért gondolja így.

(Kép: as.com)

A Real Madrid számára hétvégén véget ért a spanyol bajnokság, így a célegyenesébe érkezett a blancók felkészülése a szombati Bajnokok Ligája finálé kapcsán. Ennek apropóján Keylor Navas állt legutóbb a kamerák elé, és kiderült hamar, a Costa Rica-i kapus nem egy aggódó típus.

“Csodás dolog, hogy zsinórban a harmadik BL-döntőkre készülhetünk. Élvezni szeretnénk a helyzetet, és ameddig csak lehet, kitolni a győzelmi sorozatunkat!” – Idézi Navast az AS című madridi sportnapilap.

“Nem mondom, hogy teljesen nyugodtak lennénk, de ez nem egy új szituáció a számunkra. Az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb állapotban érkezzünk Kijevbe! maximálisan bízom a csapattársaimban, és bár tudom, hogy a Liverpoolnak vannak meccseket eldönteni képes játékosai, nem aggódóm, hiszen előttem játszik a világ legjobb védelme!” – Tette még hozzá Navas, megjegyezve azt is, hogy személy szerint nagyon jó formában érzi magát azóta, hogy a Bayern München elleni visszavágón jó pár bravúrral segítette csapata döntőbe jutását.