Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca kiszemeltje a Real Madridnak is kell…

Korábban szóba hozták a Manchester City-vel, Pep Guardiola felfigyelt rá, nyáron mégis a spanyol ligába kerülhet az olasz Inter kiválósága. Az FC Barcelona már ajánlatot is tett, ezzel az eladó (?) klub elégedetlen, így jöhet Zinedine Zidane és a Real Madrid által felajánlott csekk.

Spal v FC Internazionale - Serie A

Rég volt ennyire kelendő szlovák futballista, mint most az Inter 23 esztendős belsővédője Milan Skriniar, aki két év alatt felhelyezte magát a futballtérképre. Két éve, mikor is a szlovák Zilina után a Sampdoria labdarúgója lett, még csak 600 ezer euróra rúgott a piaci ára. Az Inter tavaly nyáron 23 millió eurót fizetett érte, amikor is 7 millióra taksálta a transzfermarkt. A 2017/18-as idény olyan jól sikerült a számára, hogy értéke az egekbe szökött, jelenleg 40 millióra rúg, melyhez hozzájön egy 2022-ig érvényes  szerződés. Ezekkel a tényekkel kell megbirkóznia a kérőknek, miközben klubja kellemes alkuhelyzetben van.

A Real Madrid érdeklődődőt a Diario Gol dobtad be a nagy átigazolási cilinderbe, miközben a La Gazetta dello Sport értesülései szerint a Barca már meg is tette első ajánlatát, mely 50 millió euróról szólt. Az olasz sajtó azt is tudni véli, hogy az Inter 70 millió euró alatt nem alkudozik, ha ezt eléri a cikkben említett három sztárklub közül kettő, akkor licitálás is kialakulhat. A játékos álláspontja egyelőre ismeretlen.

Mindeközben a Barca háza táján további pletyka is gyűrűzik, avagy ha nem jönne össze a Griezmann-ügylet, akkor van egy alternatíva, igaz erről a szurkolók többsége egyelőre hallani sem akar.