Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: ma bejelentik Iniesta új csapatát – HIVATALOS

A legfrissebb hírek szerint ma bejelentésre kerül, hogy hova igazol Andrés Iniesta az FC Barcelonával legendává vált világ-, és Európa-bajnok középpályás. A veterán karmester saját beismerése szerint is Japánba utazott, hogy aláírjon a Vissel Kobe csapatához.

Andres+Iniesta+FC+Barcelona+VS+Roma+UEFA+Champions+v4dVDI970r8l

A korábbi, igencsak életerős találgatásoknak megfelelően a japán bajnokságba szerződik Andrés Iniesta. A Barcát 22 esztendő után elhagyó középpályás tegnap utazott repülővel Japánba, hogy minden apró részletben megegyezve alá is írjon a Vissellel.

A tokiói landolást követően Iniesta azonnal a kobei együttes tulajdonosával, Hiroshi Mikitanival pózolt, aki egyben az FC Barcelona mezszponzorának, a Rakutennek is az elnöke és tulajdonosa. Így természetesen már érthető az is, hogy a szigetországi együttesnek miként is volt ilyen könnyű megegyeznie a klasszis játékossal.

Állítólag ma délig hivatalos bejelentés várható Iniesta és a Vissel Kobe megállapodásáról, amely várhatóan kettő plusz egy szezonra szól majd. Ezzel pedig a csapat, ha idén már nem is, de jövőre akár a bajnoki cím esélyese is lehet a remek brazil légiósoknak, illetve egy másik világbajnok sztárnak, a német Lukas Podolskinak is köszönhetően. Iniestaval kiegészülve.

Balogh József