Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérne Milánóba az egykori közönségkedvenc

A Gazzetta dello Sportnak adott interjút az AC Milannál korábban hat szezont lehúzó, jelenleg a kínai Tianjin Quanjian csapatát erősítő Alexandre Pato. A brazil támadó jóformán felkínálta magát a csatárgondokkal küszködő Rossonerinek!

pato

(Fotó: CalcioMercato)

“Rossz érzés így látni a Milant, türelemre van szükségük” – beszélt egykori kenylradójáról a még mindig csak 28 éves focista. “A szurkolók még mindig abban a csapatban gondolkodnak, ami egykor mindent megnyert, de sajnos nem lehet egyik napról a másikra visszatérni ehhez a szinthez. Az Európa Liga egy jó első lépés. Gattuso új löketet adott a csapatnak, a szerződésének a meghosszabbítása volt a helyes döntés” – folytatta a csatár.

Természetesen esetleges visszatérése is felmerült az interjú folyamán. “Hogy visszatérnék-e? Kínai tulajdonosaik vannak, én pedig imádom az olasz futballt. Szerelmes vagyok a klubba és a városba, szóval nem tudnék nemet mondani” – jelentette ki a korábbi milánói kedvenc.

“Másfél év hátravan még a szerződésemből, de soha ne mond, hogy soha! Ha Gattuso felhív, tudnék neki ajánlani egy csatárt…” – fogalmazott a jelenleg Fabio Cannavaro kezei alatt futballozó támadó. Kíváncsian várjuk mindezek után, folytatódik-e a love story…