Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Megvan a Dortmund második nyári igazolása – hivatalos

Megkezdte csapata építését a Borussia Dortmund nemrégiben kinevezett svájci trénere Lucian Favre, aki a Nice kispadját elhagyva tér vissza a Bundesligába, ahol a Mönchengladbach és a Hertha BSC után a sárga-fekete klub lesz pályafutása harmadik állomása. Kapus után immáron új középpályása is van a csapatnak, avagy bejelentették a második nyári igazolást. 

thumb2-marius-wolf-4k-eintracht-frankfurt-footballers-fc-eintracht

A kapuvédő Marwin Hitz (Augsburg) megszerzése, valamint a védekező középpályás Mikel Merino (Newcastle United) eladása után újabb üzletet hozott tető alá a Borussia Dortmund klubvezetése, avagy Favre első igazolása a friss kupagyőztestől érkezik potom 5 millió euróért. Az Eintracft Frankfurt szerelésében tündökölt Marius Wolf a 2017/18-as szezonban, 34 mérkőzésen 6 gólt és 11 gólpasszt jegyzett, többek között a Borussia Dortmund ellen is eredményes volt. A 23 esztendős labdarúgó a Hoffenheim és az RB Leipzig célkeresztjében is benne volt, de a sárga-feketék szakították át a célszalagot. A jobboldali szélső egy hosszútávú 2023-ig érvényes szerződést szignózott, mely július 1-én lép majd életbe.

“Marius Wolf egy rendkívül sokrétű játékos, aki remek perspektívákat kínál a csapat számára. Az ő atletikussága és mentalitása tökéletessé teszi a Borussia Dortmund számára.” – mondta Michale Zorc, a BVB sportigazgatója

“Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klubban bizonyíthatom tudásomat. A célom nem más, mint hogy sikeres legyek a Dortmunddal az elkövetkező években, és ha lehetséges, akkor címet, címeket nyerjünk.” – mondta  Marius Wolf a hivatalos bejelentés után

Buli

Bayern München

Érkezők: Leon Goretzka (Schalke 04 – ingyen).
Távozók: Douglas Costa (Juventus – 40 millió).

Borussia Dortmund

Érkezők: Lucien Favre (edző – Nice), Marvin Hitz (Augsburg – ingyen), Marius Wolf (Frankfurt – 5 millió).
Távozók: Peter Stöger (edző – ?), Roman Weindefeller (visszavonult), Mikel Merio (Newcastle United – 7 millió).

Schalke 04

Érkezők: Mark Uth (Hoffenheim – ingyen), Salif Sané (Hannover – 7 millió), Suat Serdar (Mainz – 11 millió).
Távozók: Max Meyer (? – ingyen), Leon Goretzka (Bayern München – ingyen).

Bayer Leverkusen

Érkezők: Mitchell Weiser (Hertha BSC – 12 millió), Paulinho (Vasco da Gama – 26,4 millió), Lukas Hradecky (Eintracht Frankfurt – ingyen).
Távozók: Stefan Kießling (visszavonult).