Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Zidane nem akarta megvárni, míg kirúgják!”

A Real Madridot két ízben is irányító (előbb 1996 és 1997 között, majd 2006 és 2007 között) Fabio Capello úgy tűnik azon kevesek táborába tartozik, akiket nem lepett meg Zinedine Zidane távozása a blancóktól.

(Kép: goal.com)

A 71 esztendős tapasztalt szakember szerint francia kollégája – bölcsen – a megfelelő pillanatban akart távozni. “A saját döntéseként akarta mindezt megélni. Nem akarta megvárni, míg mások ítélkeznek felette. Úgy gondolom, ha mondjuk a Real Madrid veszített volna Kijevben, akkor Florentino Pérez elbocsátotta volna.” – Így Capello, aki elszólta magát azt illetően is, hogy ki válthatja a francia trénert a kispadon.

“Ez Pérez elnök úr saját döntése lesz. Lehet hogy, újra meg akarja majd mutatni, hogy továbbra is képes radikális döntéseket hozni, mint 3 évvel ezelőtt Zidane esetében. Éppen ezért zárható ki, hogy Guti lesz az utód.” – Fogalmazott Capello, aki szerint Cristiano Ronaldo valóban visszatérne a Manchester Untied-hez, míg a portugál klasszis helyére az olasz tréner szerint Robert Lewandowski érkezhet a Bernabéuba.

Vajon Sergio Ramos után Capello is látja a jövőt?!