Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: megállapodtak a francia válogatott védőjével

A L’Equipe és a Marca értesülései szerint szinte biztosra vehető, hogy az Atlético Madrid az előttünk álló héten bejelenti az AS Monaco 25 esztendős válogatott védőjének, Djibril Sidibenek az átigazolását.

sidibe001

Diego Simeone tovább szeretné fiatalítani, és sokszínűsíteni az Atlético Madrid védelmét. A Monacoval tavaly bajnoki címet ünneplő játékos feladata nem lesz más, mint a klub egyik népszerű veteránjának, Juanfrannak a pótlása. A korábbi spanyol válogatott bekk jó eséllyel az utolsó idényére készül a madridiakkal, feltéve, ha nem lép már le ezen a nyáron. Igaz, a 33 esztendős játékos távozásával még mindig lesz papíron posztriválisa Sidibenek: Sime Vrsaljko. A horvátot mellesleg máshol is számításba tudja majd venni Simeone. Arról nem is beszélve, hogy utóbbi játékost a Napoli csábítgatja a pletykák szerint…

Állítólag Sidibe már megállapodott az Atléticoval, így tulajdonképpen a LaLiga ezüstérmesének már csak az AS Monacoval kell megállapodnia. Érdemes tudni, hogy a „hercegségbeliek” két évvel ezelőtt 15 millió eurót fizettek a vb-re készülő szélsőért a Lille-nek. Így meglepődnénk, ha minimum ennek az összegnek nem kérnék el legalább a kétszeresét.

Balogh József