Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Liverpoolban tárgyalnak Neymar leigazolásáról

Ma délután a brazil és a horvát válogatott a liverpooli Anfield Roadon csap össze a világbajnoki felkészülés jegyében. A spanyol AS szerint a Real Madrid illetékesei az angol városba utaztak, hogy ismét megpróbálják megnyerni Neymar kegyeit.

neymarreal001

16:00-kor kezdődik a két világbajnoki résztvevő válogatott találkozója a legendás Anfielden. A meccs mind a braziloknak, mind a horvátoknak remek erőfelmérő lesz. Többek között érdekes lesz látni, hogy a sérülése óta már hónapok óta pihenő Neymar mire megy a pályán, a remek játékosokkal megáldott horvátok ellen. És ha már Neymar: állítólag a brazil fenegyerekért repülőre ültek Madridban, hogy a pár hónappal ezelőtti, brazíliai győzködést tovább folytassák.

A hírek szerint természetesen nem Florentino Pérez elnök utazott Liverpoolba Neymar kegyeiért, de személyesen ő utasította a klub tárgyalóembereit az udvarlásra. Az AS arról ír, hogy még ma este leülnek az úriemberek, hogy Neymar hajlandó lenne-e még az idén nyáron elhagyni a Paris Saint-Germaint.

A korábbi pletykák szerint ez lenne Neymar és a Real Madrid közötti második tárgyalás, ugyanis az informátorok szerint a brazil támadó a kényszerpihenője alatt, Rio da Janeiroban már fogadta a „Királyiak” képviselőit, körülbelül két hónappal ezelőtt.

Balogh József