Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane szövetségi kapitány lesz?

A Real Madridtól hatalmas meglepetésre az idény végén távozó Zinedine Zidane esetében nem meglepő, hogy a francia tréner válogathat az ajánlatok közül. Ami meglepőbb az az, hogy honnan, sőt inkább milyen feltételekkel keresik (?) a korábbi Aranylabdást. 

(Kép: as.com)

Érdekes híresztelések láttak napvilágot a spanyol sportsajtóban. A madridi székhelyű lapok ugyanis meglebegtették, hogy Zinedine Zidane útja válogatott kispadhoz vezethet, ám először nem a francia válogatottéhoz, hanem a 2022-es világbajnokság rendezőjéhez.

Az AS a telekommunikációs iparmágnás, Naguib Sawiris azon Twitteren közölt mondatára hivatkozik, mely szerint Zidane-nak egy hatalmas ajánlatot készülnek tenni a katariak.

Az egyiptomi üzletember szerint a Katari Labdarúgó Szövetségnek szó szerint minden pénzt megérne Zidane szerződtetése, és erre az arab államban csillagászati, 200 millió eurós fizetést sem sajnálnának kiadni. Mr. Sawiris azt is tudni véli, hogy Zizout négy éves szerződéssel csábítják, ami évi 50 millió eurós fizetést jelentene (!).
Az iparmágnás egyébként találóan azt írta tweet-je végére, hogy a pénz beszél? – Mi tagadás ilyenre már láttunk példát.

Az AS-nál még egy érdekességre felhívják a figyelmet a Zidane – Katar vonal kapcsán. A következő vb-rendezőnél esélyes a kispadra egy bizonyos Xavi Hernández is, aki így háttérbe szorulhat.