Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: újabb fordulat De Gea klubváltási ügyében!

Évek óta húzódik David de Gea klubváltása. Gyakorlatilag minden egyes átigazolási időszakban összeboronálják őt a Real Madriddal, miközben a Manchester United nem tudott dűlőre jutni vele a hosszabbítást illetően. Angol lapértesülések szerint most felgyorsultak az események, és közel a megegyezés a felek között. 

D18F90070125475DAB8D541CA5C3C673

Az Atletico Madrid korábbi hálóőre 2011-ben fogadta el a Manchester United ajánlatát, a felek pedig egy 25 millió eurós átigazolási összegben meg is egyeztek. A 27 esztendős hálóőr egyszer már hosszabbított, jelenlegi szerződése azonban 2019 nyaráig szól, így az angol klubot sürgeti a hosszabbítás, miközben a Real Madrid folyamatosan ott legyeskedik a kiváló portás körül. Legalábbis a hírek erről szólnak.

De Gea immáron 315 mérkőzésen védte a United gólvonalát, ezek közül pedig 118 összecsapást kapott gól nélkül le is hozott. A hírek eddig többnyire arról szóltak, hogy távozna, de a klub nem engedi.

A The Independent úgy értesült, hogy fordult a helyzet, a hosszabbításról szóló tárgyalások felgyorsultak és a nyáron meg is történhet az aláírás. De Gea új szerződése 2014-ig szólhat, fizetése pedig jelentősen megnőhet.