Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: a PSG kapusa érkezhet Alisson helyére! – sajtóhír

A Corriere dello Sport információi szerint az Eusebio Di Francesco által irányított AS Roma a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kapusát igazolná le abban az esetben, ha Alisson Becker valóban távozna… 

FOOTBALL : PSG vs Real de Madrid - 1/8 finale - ligue des champions UEFA - 06/03/2018

Továbbra is kérdéses Alisson Becker jövője. A brazil válogatott hálóőr legnagyobb kérőjeként sokáig a Liverpoolt emlegették, de a legfrissebb hírek szerint könnyen lehet, hogy az AS Roma kapuvédője a Real Madridhoz igazolhat. Amennyiben valóban távozna a nyáron Alisson Becker, akkor abban az esetben a “farkasok” állítólag a Paris Saint-Germain portását, Alphonse Areola-t szerződtetnék le a helyére. 

Elsőre lehetetlen küldetésként hangzik Areola leigazolása az AS Roma részéről, mivel ugyebár a francia kapus a Paris Saint-Germain első számú hálóőrének számított az előző szezonban. Igen ám, de a hírek szerint a PSG szerződtetni kívánja a rutinos olasz klasszist, Gigi Buffon-t. Ebből kifolyólag Areola minden bizonnyal a háttérbe szorulna, s ez nagy esélyt adhatna az AS Roma számára az esetleges szerződtetését illetően. 

Alphonse Areola az előző idényben minden frontot egybe véve 44 mérkőzésen védhette a Paris Saint-Germain kapuját, ezeken 35 gólt kapott, 22 találkozón pedig érintetlen maradt a hálója. A PSG mellett megjárhatta még a Lens-t, a Bastia-t és a Villarreal-t is. 

Németh Boldizsár