Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rekordösszegért távozhat Szalai Ádám posztriválisa! – sajtóhír

Javában tart az oroszországi labdarúgó világbajnokság, melynek szereplői egy-egy kiemelkedő teljesítménnyel könnyedén eladhatják magukat. Nincs ez másképp Szalai Ádám posztriválisa, Andrej Kramaric esetében sem, aki a horvát válogatottban bizonyíthat a tornán…

szalai_kramaric

 

Kép forrása: nso.hu

A Hoffenheim igazgatója, Alexander Rossen száját érdekes nyilatkozat hagyta el a minap klubja elsőszámú csatárát illetően:

“Sosem zártam ki a távozását. Télen kaptunk érte egy 30 millió euróról szóló ajánlatot Olaszországból, de visszautasítottuk, mert nem tartottuk elég jónak. Ám ha egy 50 milliós megkeresés befut, most meg nem mondom, hogy mit fogunk válaszolni…”

Andrej Kramaric egyébként a maga 11 milliós vételárával klubrekord-igazolásnak számít, egy ilyen összeggel pedig akár meg is dönthetné Roberto Firmino csúcsát (41 millió), és ő lehetne a sinsheimiek legdrágábban értékesített játékosa. Ennek ellenére is komoly kockázatvállalás volna azonban Nagelsmannék részéről egy ilyen üzlet, hiszen a télen a Bayernhez szerződő Sandro Wagner, a Münchenbe visszatérő Serge Gnabry, és a Schalkéhoz szerződő Mark Uth után egy negyedik csatár elvesztése már elég komoly érvágás lenne, hacsak nem bíznak annyira a mi Szalainkban, hogy szólistaként adnak neki lehetőséget. Vagy talán a góllal debütáló 19 esztendős Robin Hack lesz, aki felnő a feladathoz?