Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Kiváltság, hogy láthatjuk Cristiano Ronaldot”

Cristiano Ronaldo tegnap már-már kriminális módon úszott meg egy összességében talán jogosnak tűnő piroslapot. Még ez előtt a bizonyos ütés előtt nyilatkozott az ötszörös aranylabdásról nagyon hízelgően korábbi madridi klubtársa, Kaká.

Kaká szinte mindent megnyert pályafutása során, amit csak egy brazil játékos megnyerhet. A korábbi aranylabdás mára már visszavonult a labdarúgástól, ám szakértőként és az idei vb egyik reklámarcaként többször is megszólítják a különböző médiumok.

A korábbi Milan és Real Madrid kedvenc a minap a Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott, melyben szinte az egekig emelte napjaink legnépszerűbb sztárjait. Bár alighanem látva a tegnapi esetet, kissé másabb lehet a véleménye a portugálok csillagával kapcsolatban.

„Messi és Cristiano Ronaldo az életkoruk miatt minden bizonnyal fizikálisan visszaesésen kellene, hogy keresztül menjenek. Cristiano 33 éves, de mégis pozitív meglepetés. Kiváltság az, hogy láthatjuk, mit csinál a pályán. Neymar Aranylabdáját még korai lenne megjósolni. Ő 26 esztendős, és most éri majd el a csúcsát. A következő években is jelölt lesz, mert fejlődik.”

– büszkélkedett zárógondolatként Kaká, honfitársa remek kilátásaival.