Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – A Stuttgart szerződtette a Dortmund alapemberét!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart több tehetséges futballista szerződtetését is bejelentette. A jövő mellett azonban természetesen a jelenre is gondol a svábok vezetősége, hiszen két igazán tapasztalt játékos került ma bemutatásra a Stuttgartnál… 

A VfB Stuttgart igazán nagy fogást jelentett be, hiszen a sváb alakulat szerződtette a Borussia Dortmund rutinos középpályását, Gonzalo Castro-t, aki jó ideig meghatározó játékosnak számított a BVB-nál, viszont Peter Stöger érkezésével kiszorult a kezdőből. Castro 2021-ig szóló kontraktust írt alá új csapatával, az azonban nem ismert, mennyiért is váltott csapatot. Castro a Dortmund mellett még a Bayer Leverkusen-t erősíthette jó néhány évig. A Bundesligában nem kevesebb mint 358 mérkőzésen léphetett pályára. 

Visszatért a VfB Stuttgarthoz a Wolfsburgtól Daniel Didavi, aki szintén 2021-ig szóló szerződést írt alá régi-új csapatával. Didavi gyakorlatilag nevelő egyesületéhez tért vissza, hiszen 1997-2016-ig a Stuttgart kötelékébe tartozott (kisebb-nagyobb megszakításokkal). Didavi a 2017/2018-as szezonban 30 bajnokin lépett pályára, melyek során 9 találatot és 6 gólpasszt jegyzett.