Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho 180 millióért igazolna, a Real sztárja azonban nem kér belőle! – sajtóhír

A spanyol Don Balón értesülései szerint José Mourinho az angol PL-ben legutóbb ezüstérmes Manchester United menedzsere egy 180 milliós ajánlattal kopogtatott be a Real Madrid vezetőinél, a királyi gárda egyik sztárjáért azonban a játékos nem kér Mourinhóból.

Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester United 180 millió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak Iscoért. A spanyol középpályás José Mourinho személye miatt azonban visszautasította a Vörös Ördögök megkeresését. A nemzetközi sajtóban az elmúlt időszakaban egyre gyakrabban merült fel Isco távozása, többnyire PL-ben szereplő klubokkal boronálták össze a jelenleg a spanyol válogatottal a világbajnokságon szereplő játékost.

A 26 esztendős támadó középpályás 2013 óta szerepel a Real Madrid együttesében, miután 30 millió euróért szerződtették a Málaga együttesétől. Korábban a Valencia és a Málaga együttesében is megfordult. A királyi gárda színeinben öt szezonja során 240 mérkőzésen 41 gólig jutott. A jelenleg a világbajnokságon szereplő spanyol válogatott egyik legjobbja volt a csoportkör során, így nem meglepő a United megkeresése. A spanyol nemzeti csapatnak is meghatározó tagja a Real sztárja, eddig 31 alkalommal ölthette magára a címeres mezt és 11 gólt szerzett.

Kép forrása: fifa.com