Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Villarrealból kap csapattársat Kleinheisler! – hivatalos

Az oroszországi világbajnokságot megjárt szerb válogatott védőt szerződtetett a Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató kazah FC Astana együtese a spanyol élvonalból.

A Kleinheisler Lászlót is foglalkoztató kazah FC Astana együttese hivatalos honlapján jelentette be szerződtette a spanyol élvonalban szereplő Villarreal együttesétől az oroszországi vb-t is megjárt szerb válogatott védőt Antonio Rukavinát. A négyszeres kazah bajnok ingyen szerezte meg a 34 esztendős védőt.

Rukavina pályafutása igen gazdagra sikeredett, pályafutását nevelőegyesületében a szerb Bežanija együttesében kezdte majd a Partizan együtteséhez került. 2008-ban a Borussia Dortmund együtteséhez igazolt, ahogy csupán egy idény erejéig szerepelt ezt követően az 1860 München gárdájához távozott kölcsönbe majd a müncheni együttes végleg megvárásárolta a játékjogát.

2012-ben a rutinos szerb válogatott Spanyolország felé vette az irány, előbb a Valladolid majd a Villarreal játékosa lett. Pályafutása egészét tekintve 495 mérkőzésen lépett pályára csapataiban és 33 gólig jutott ezalatt.

A 34 esztendős Rukavina az idei Oroszországban megrendezett világbajnokságon két mérkőzésen is pályára lépett, Brazília és Costa Rica elleni mérkőzésen lépett pályára.

Kép forrása: FC Astana hivatalos facebook oldala