Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre biztosabb, hogy Cristiano Ronaldo Olaszországba szerződik

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Real Madrid és Cristiano Ronaldo is mindenben megegyezett új klubjával, így a portugál klasszis 9 év után elhagyja a spanyol fővárost. 

Az O Jogo, az AS, a Marca, a Corriere Torino, a Mediaset, a Premium Sport, a Goal Italia, a Sky és a La Sexta is tényként közli, hogy Cristiano Ronaldo és a Real Madrid is elfogadta a Juventus ajánlatát a portugál támadóért. A hírek szerint az olaszok 100 millió eurót fognak fizetni a játékosért, aki évi 30 millió eurót fog keresni új klubjában. Ronaldo állítólag már Torinóba is elutazott, hogy házat keressen magának és családjának.

Cristiano Ronaldo a BL-döntő megnyerése után tett egy különös nyilatkozatot, miszerint egy hét múlva beszélni fog a jövőjéről. A határidő már régen lejárt, azóta Portugáliával ki is esett a világbajnokságról, és úgy tűnik, most már volt ideje elintézni a jövőjével kapcsolatos dolgokat.

Természetesen az ügy még közel sem hivatalos, ráadásul egy érintett sem szólalt még meg az ügyben. Cristiano Ronaldo 9 év után hagyhatja el a Real Madridot, ahol mindent megnyert klub és egyéni szinten is.