Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a Juventus sztárja a Manchester Unitedhez – sajtóhír

Angol és olasz sajtóhírek is egyaránt arról szólnak, hogy a Juventus brazil válogatott védője hamarosan Manchester vörös felébe igazolhat. A hírek szerint az érintett két együttesnek már csak az átigazolási díjban kell megállapodnia.

A The Sun és a calciomercato.com is beszámolt néhány órája a Jose Mourinhoz közel álló Duncan Castles sportújságíróra hivatkozva, hogy Alex Sandro Torinóból Manchesterbe költözik. A zsurnaliszta szerint a „Vörös Ördögök” maximum 60 millió eurót fizetnének a brazil bekkért, akinek évente 5 millió euró ütné majd a markát fizetség gyanánt.

A jelenleg zajló oroszországi világbajnokságról lemaradó 10-szeres brazil válogatott bekket tavaly nyáron nagyon csábította a Chelsea és a PSG is, de klubváltás akkor nem következett be.

A 27 esztendős védő az elmúlt három szezonban, a Juventus színeiben 114 hivatalos mérkőzésen lépett pályára, melyeken 9 gólt és 17 asszisztot jegyzett. Piaci értékét 45 millió euróra teszi a transfermarkt.de, szerződése 2020. júniusáig köti őt a „Zebrákhoz”.