Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vadócz Krisztián hazatér az NBI-be! – hivatalos

13 évnyi légióskodás után ismét a magyar élvonalban rúgja a bőrt a 42-szeres válogatott középpályás Vadócz Krisztián, aki a legutóbbi szezonban három trófeát is nyert a Kitchee együttesével.

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy a korábbi közönség kedvenc Vadócz Krisztián ismét a klubnál folytatja, miután a 33 esztendős középpályás szerződése lejárt a Kitchee együttesénél így a Honvéd ingyen szerződtette.

A rutinos középpályás rendkívül gazdag pályafutást tudhat eddig a háta mögött, ugyanis 13 évnyi légióskodás után tér haza Magyarországra. A 33 esztendős játékos 2002 és 2005 között már futballozott a magyar élvonalban szereplő Honvédban akkor 72 mérkőzésen hét gólig jutott. Pályafutása során megfordult Franciaországban, Hollandiában, Spanyolországban, Ausztráliában, Indiában, Hong Kongban is. Futballozott többek között a Nijmegen, Osasuna, Odense, Grasshoppers, Aláves, Pune City, Mumbai City, Perth Glory együttesében is.

„ Az évek során mindig egy kicsivel közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz, aztán most van egy feladat, a nemzetközi kupában kéne haladni egy-két kört, hogy ne csak a Honvédról, hanem a magyar futballról is jókat mondjanak, így tud a labdarúgásunk közelebb kerülni a nemzetközi mezőnyhöz, ez egy kihívás számomra is – mondta Vadócz Krisztián. – Akárhol van az ember a világban, megmaradnak a kispesti érzések, én honvédos vagyok, ezt tudja rólam mindenki. Viszont nem az a lényeg, hogy én hogyan érzem magam, nekem az lesz a fontos, hogy milyen játékosnak látnak majd. Ekörül forog az agyam, meg kell mutatnom, hogy jó futballista vagyok.” – nyilatkozta a rutinos futballista a klub honlapjának.

A Honvéd háza táján egyébként elég mozgalmas napon vannak túl, ugyanis a jövő héten megrendezésre kerülő El-selejtezőben a gárda már pályára lép a macedón Rabotnicki otthonában. Ennek megfelelően a vezetőség minnél jobb kerettel próbál nekivágni a selejtezőknek, Vadócz Krisztián a Honvéd hatodik nyári igazolása, korábban Uzoma Eke, Holdampf Gergő, Fousseni Bamba, Batik Bence és Dino Skvorc kötelezte el magát az együtteshez. Továbbá a mai nap folyamán Bobál Dávid Csehországba igazolt a Dukla Prága együtteséhez miután lejárt a szerződése.

Kép forrása: honvédfc.hu