Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lapszemle: a sajtó már Ronaldot búcsúztatja

A legfrissebb hírek szerint akár még ma megtörténhet a történelmi bejelentés, és kilenc esztendő után elhagyhatja a Real Madridot Cristiano Ronaldo. Az egyre biztosabbnak tűnő transzfer másik érdekeltje a Juventus, amely állítólag 100 millió eurót fog fizetni a spanyol klubnak, míg „CR7-nek” évente nem kevesebb 30 milliót.

A barcelonai Mundo Deportivo olaszoson búcsúzik CR-től, felemlegetve, hogy a 100 millió mellet Florentino Pérez elnök azt a feltételt szabta, hogy a portugálnak el kell ismernie a tényt, miszerint ő akart távoznia a Realtól.

A madridi Marca egy érzelmesebb Ronaldo képpel, és a hírrel búcsúzik: kedvencük szóban már  megegyezett a Juventus-t (és a Fiat csoportot) irányító Agnelli családdal

A Corriere még nem mer tényekről írni igazán, jobbára inkább egy álom megvalósulására hivatkoznak, illetve hogy Ronaldo újra együtt játszhat régi harcostársával, Gonzalo Higuaínnal.

A Tuttosport már sokkal elbizakodottabb, egyenesen az évszázad üzletének aposztrofálja az ötszörös aranylabdás Torinóba érkezését.

A legnépszerűbb olasz sportlap szerint Ronaldo és a Real szakítása biztos, és nagyon közel van a megegyezés a Juventus-szal

Az AS-nál tuti a klubváltás, és még ha tisztelegve is, de szívesen elengedik Ronaldo kezét. Sőt, már az utódot keresik: Neymar vagy Mbappé?

Nos, a katalán Sport nem tudja meghazudtolni önmagát: CR-ről a címlapnak csak minimális szelete szól, a vezéranyag a Paulinho-saga.