Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: A francia kapitány nem tart a belgáktól!

Didier Deschamps bár tudja, nehéz meccs vár a francia válogatottra Belgium ellen, a korábbi világbajnok játékos magabiztosan készül a világbajnoki elődöntőre. Utóbbira engednek következtetni Deschamps gondolatai.

(Kép: marca.com)

“Mindenki jól van, annak ellenére, hogy négyen sem edzettek velünk (Hétfőn Mbappé, Pavard, Kanté és Umtiti nem vett részt az edzésen – a szerk.). Pusztán elővigyázatosságból döntöttünk így.” – Válaszolta Didier Deschamps az újságíróknak a hivatalos sajtótájékoztatón.

“Belgium nagyszerű mérkőzésen van túl, kiejtette Brazíliát egy fantasztikus taktikával. Hogy valami hasonlóval fognak ellenünk is előrukkolni? Lehetséges.” – Folytatta a francia kapitány, aki elmondta mindenre felkészültek, így arra is, hogy a brazilok ellen Neymart semlegesítő Thomas Meunier nem játszhat majd sárga lapok miatt.

“Készen állunk, felkészültünk Belgium szervezettségéből, függetlenül attól, hogy Thomas Meunier játszik-e vagy sem. Biztos vagyok abban, hogy a játékosaim maximálisan felkészülnek minden egyes találkozóra, és a kezdettől fogva koncentráltan és eltökélten futballoznak majd, függetlenül attól, hogy most Belgium az ellenfél.” – Jegyezte még meg a játékosként már világbajnokságot nyert szakember.