Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma sportigazgatója is beszélt az Alisson-ügyről

Ahogy arról szerdán mi is beszámoltunk a Liverpool és az AS Roma lényegében mindenben megegyezett egymással Alisson Becker ügyében. Mi több a játékos már Melwoodban van, hogy ilyen átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon. Erről beszélt, most a “Farkasok” sportigazgatója Monchi is.

“Még nem zártunk le semmit, az átigazolásra akkor lehet pontot rakni, ha mindenben megegyeztünk.”

“Igen, a felek Liverpoolban vannak ez igaz, ahogy az is, hogy már nagyon kedvező stádiumban vannak a tárgyalások, de még semmi nincs befejezve, vagy lezárva. Azonban, ha ezután is minden rendben lesz akkor hamarosan az ügy végére érünk.”

“Ahogy már többször elmondtam, egy sportigazgatónak nem csak az a feladata, hogy játékosokat vegyen. Az is, hogy megtalálja, hogy mi a legjobb a klub számára. És igen ebbe beletartozik a pénzügyi rész is.”

“Egy nagyon nagy ajánlatot kaptunk. Megvizsgáltuk az előnyeit és a hátrányait is ennek, utána pedig úgy döntöttünk, hogy tárgyalunk a Liverpoollal.”

Az a nagyon nagy ajánlat egy 67 millió fontos összeg volt a mersey-parti csapattól, melyre rábólintott a Serie A élmenője. Ezzel pedig, úgy fest Alisson Becker lehet a világ legdrágább kapusa.