Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Világrekordért igazolt kapust a Liverpool! – hivatalos

Mint arról a tegnapi nap folyamán már beszámoltunk a Liverpool új hálóőre orvosira érkezett Melwoodba a vörösök edzőközpontjába. A PL-ben szereplő együttes a csütörtök késő esti órákban hivatalosan is bejelentette világrekordért igazolt brazil válogatott hálóőrt.

A Liverpool FC  hivatalos honlapján erősítette meg, hogy szerződtette az AS Roma együttesétől 67 millió fontért Alisson Beckert. A brazil válogatott hálóőr hosszútávú hatéves szerződést kötött a vörösökkel.

A 25 esztendős brazil válogatott hálóőr 2013 és 2016 között az Internacional kapuját védte 115 mérkőzésen, majd 2016-ban az olasz élvonalban szereplő AS Roma szerződtette ahol 64 mérkőzésn szerepelt a római farkasoknál. A rutinos brazil az idei oroszországi vb-n is ott volt a brazil válogatott kapuját védte.

“Elképesztően boldog vagyok. Egy álmom vált valóra, hogy egy ilyen presztízsű klub mezét ölthetem magamra. Az életem és a karrierem szempontjából óriási lépést tettem.” – idézi a vörösök honlapja Alisson első szavait Liverpool mezben.

“Szerintünk egyértelműen jó döntés volt ez az átigazolás. Nem érdekelt a transzfer ára, hiszen ez a mai piac, nem lehet szabályozni. Ez is mutatja a mai kapusok értékét. Sokoldalú játékos. Alkalmazkodnia kell a Premier League-hez, de mindenki hasonló cipőben jár, aki nem játszott még itt. Mások a körülmények, a játékvezetők és a kapusok feladata is. A legjobb évei még előtte állnak és elképesztően boldogok vagyunk, hogy megszereztük.” – méltatta a vörösök legújabb szerzeményét Jürgen Klopp.

Kép forrása: FC Liverpool hivatalos twitter oldala