Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: szombaton megegyezhetnek a Chelsea sztárjával

Könnyen lehet, hogy már nem kell sokáig szomorkodnia Cristiano Ronaldo eladása miatt a Real Madrid rajongóinak. Állítólag a „Királyiak” illetékesei a hétvégén tárgyalóasztalhoz ülnek Eden Hazard képviselőivel a belga sztár leigazolását illetően.

Ezen a héten hétfőn vált hivatalossá, hogy Cristiano Ronaldo kilenc szezont követően elhagyja a Real Madridot. Ekkor már egyértelmű volt, hogy a spanyol gigásznak igazolnia kell egy igazi világklasszist, aki méltó módon pótolhatja a portugált az általa eddig betöltött vezérszerepben.

Értesüléseink szerint eddig három olyan játékos neve jött szóba a Realnál, akik alkalmasak mindenféle szempontból Ronaldo pótlására. Azonban Neymart és Kylian Mbappét egyelőre aligha fogja elengedni a Paris Saint-Germain, így a már régóta célkeresztben lévő Hazard lehet a végső megoldás. A nemzetközi sajtó már egy-két nappal ezelőtt is megállapodásról írt a felek között, ám kiderült, hogy még nagyon sok a megbeszélni való. A Chelsea véleménye egyelőre még nem ismert az ügyben, lévén még „csak” a 27 esztendős támadó meggyőzésénél tartanak Madridban.

Az első igazi tárgyalásra állítólag szombaton fog sor kerülni. Úgy tudjuk, hogy Eden Hazard ügyvédje, illetve az ügynökeként dolgozó édesapja fog tárgyalásba kezdeni a „Blancok” delegáltjaival. Ha minden igaz, és rábólintanak az átigazolásra, a Real már küldi is a 125 millió eurós vételi ajánlatot Londonba.

Eden Hazard nem az egyetlen Chelsea-kedvenc, akivel a Real Madrid szeretne megegyezni.