Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ő is egy közülünk!” – Casillas

Nem csitulnak a kedélyek Loris Karius körül, aki a Dortmund elleni felkészülési találkozón rossz helyre ütötte a labdát. Az internetes céltáblává váló németet a Real Madrid legendája, a jelenleg Portóban védő Iker Casillas vette védelmébe.

Elég volt a Bajnokok Ligája-döntőben elkövetett két kapitális hiba, máris a netes kommentek és mémek céltáblája lett a Liverpool német kapusa, Loris Karius. A felkészülés kezdetén a Tranmere Rovers elleni, majd a vasárnap esti, Dortmund elleni hibájával ismét a figyelem középpontjába került a cerberus, akit most Casillas vett védelmébe. A spanyolok világ-, és Európa-bajnok kapusa szerint ideje lenne leszállni poszttársáról, mert ugyanolyan ember, mint bárki más. „Sohasem lesz vége a Loris Kariust érő támadásoknak? Ő is csak egy kapus közülünk. Sokkal nagyobb problémák is vannak a világon, idióták! Hagyják már békén a srácot! Ő is csak egy ember, ahogy mi is” – fakadt ki Twitterén a Real Madrid korábbi portása.

Az újabb támadások után maga az érintett is megszólalt. Együttérzését fejezte ki a károgókkal, kívánva nekik, hogy jó dolgok következzenek életükben. „Együttérzek azokkal, akik örömüket lelik abban, hogy látják más emberek hibáit vagy szenvedését. Bármi is történt az életükben, hogy ennyi gyűlölet és harag gyülemlett fel bennük, kívánom, hogy essenek túl ezen, és csupa jó dolgok történjenek velük.”

Karius hibája a Dortmund ellen:

https://www.youtube.com/watch?v=K6kugBziWtE