Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: ennyibe kerül Hazard – Bárki viheti!

A brit sajtó legfrissebb hírei szerint a Chelsea csapatánál elunták a folyamatos pletykákat és híreszteléseket. Állítólag a belga válogatott szélső nem hajlandó szerződést hosszabbítani, így inkább eladnák. Óriási összegért.

Bár a hírek arról szólnak, hogy nem mindenki örülne a Real Madridnál Eden Hazard, vagy más sztár érkezése miatt, könnyen lehet, hogy most végre megnyílt az út az átigazolás előtt. A brit média immár azt harsogja, hogy az eddig elzárkózó Chelsea-nél célba találhatnak a kérők. A kitétel mindössze a vastag pénztárca.

A ma felreppenő pletyka szerint Hazard nem szeretné meghosszabbítani mostani szerződését, ami 2020 nyaráig érvényes. Ez pedig egyértelmű üzenet a londoni klub vezetői számára, és állítólag máris az utódlásán illetve eladásán dolgoznak.

Úgy tudjuk, hogy a Chelsea 225 millió eurót kér Hazard-ért, amely világrekordot jelentő összeget nem sok klub tudná megengedni magának. Ám ezen kevesek közé tartozik éppenséggel a Real Madrid is, amely már nagyon régóta hajkurássza a Stamford Bridge kedvencét.