Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

David Luiz szerint nem éri meg elárulni a Chelsea-t a Barcáért és a Realért

Végre van kinevezett menedzsere a Chelsea együttesének Maurizio Sarri személyében, azonban egyelőre még gondterhes időket kell átvészelnie a londoni klubnak, lévén a legnagyobb sztárokat folyamatosan a LaLigába csábítgatják.

David Luiz egyszer már elárulta a Chelsea-t, és két esztendőn át a Paris Saint-Germaint erősítette, ám végül a brazil középpályás is „hazatalált”, és továbbra is a „Kékek” egyik legnépszerűbb játékosának számít. David Luiz az öltözőben is vezérszerepet tölt be, a hangadók közé tartozik határozott fellépésével, az állandó humorizálása és brazilos lazulása ellenére is.

Luiz a minap a Sky Sports riporterének nyilatkozott távozóban lévő társaival kapcsolatban. Ugyanis mint ismert, Williant nagyon szeretné megvenni a Barcelona, míg az Eden HazardThibaut Courtois belga párost a Real Madrid kerülgeti teljes erőbedobással.

„Minden nap beszélünk Williannal, és szeret a Chelsea-ben játszani. Nem hagy itt minket! Szerintem itt marad. A Chelsea-nek meg kell tartania a legjobb játékosait, és ők hárman kulcsszerepet játszanak a csapatunkban. Fantasztikus tehetségek, és a Chelsea-nek a legjobb játékosok kellenek.”

– bizakodott a Chelsea védője.