Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: három játékost is beáldozhatnak Willianért

A legfrissebb spanyolországi hírek szerint akár három játékosát is be kell áldoznia majd a brazil Willian megszerzéséért az FC Barcelona együttesének. Állítólag nem csak a számkivetett André Gomesnek, de még az előző szezon egyik legjobbjának, Paulinhonak is mennie kell. Sőt, pénzt csinálhatnak Rafinhaból is.

Még ha nem is feltétlen teljesen minőségi arányban, de mindenképpen telített az FC Barcelona kerete. Ezért is merülhet fel a játékos-eladás kérdése mostanság, ha valakit szóba hoznak a katalán klubbal. A legújabb pletyka szerint a Barca minden követ megmozgat, hogy magához csábítsa a brazil válogatott és a Chelsea támadásainak egyik alappillérét, Williant. Az augusztusban már 30 esztendős szélső most jár képességei csúcsán, így akár valóban segítségére lehetne a LaLiga bajnokának.

Willian távozása nem lenne igazi meglepetés, ugyanis a Chelsea újra lemaradt a Bajnokok Ligája szereplésről az előző, pocsék szezon elkövetése után. Igaz, a korábbi Sahtar játékos még így is a jobbak közé tartozott a londoniaknál.

A Mundo Deportivo szerint Willianért 80 millió eurót kér a Chelsea, ehhez pedig valóban el kell adnia valakit, vagy akár valakiket a Barcának. André Gomesért az Arsenal érdeklődik, Paulinhoért talán már az első jobb ajánlatot elfogadnák, míg Rafinha lehet, hogy a kölcsönjáték után postafordultával megy is vissza az Interhez.